„Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.” Konfucjusz
Człowiek najlepiej uczy się poprzez udział i doświadczanie, poprzez emocje i pytania jakie temu doświadczaniu towarzyszą.
Podróże kształcą, a wykłady i warsztaty pozwalają na zdobycie wiedzy, znalezienie odpowiedzi na pytania z zakresu zdrowego stylu życia i zastosowanie tej wiedzy w praktyce.
Warsztaty kulinarne zachęcają wprowadzenia rozmaitych przepisów kulinarnych, korzystnych dla zdrowia i inspirują do własnej przygody kulinarnej.
Zastosowanie różnych prostych sosów, szybkich i łatwych w przygotowaniu, pozwala na urozmaicenie w swojej kuchni oraz serwowanie większej ilości warzyw.
W zdrowej kuchni, bogatej w warzywa, nic się nie marnuje, a surówka z marchwi, każdego dnia może smakować inaczej…
W warsztatach kulinarnych, przeprowadzonych w dniu 26.10.2022, wzięli udział aktywni uczestnicy wykładów GOK-u, otwarci na nowe wyzwania. Dzięki swojej zaangażowaniu przyrządzili smaczne sosy, które będą stosować w swoim codziennym menu.
Już dziś zapraszam wszystkich, dla których ważne jest zdrowie, na kolejny, inspirujący wykład, który odbędzie się 9.11.2022.
Przyjdź, posłuchaj, zadaj pytanie, weź udział w dyskusji…
Fotorelacja :